Ghidul Serviciilor
Animavet-Cabinet Veterinar-Suceava
inapoi la firma 610 vizite
Poza Despre noi
Foto

Din momentul in care intrati in clinica veterinara ANIMAVET puteti fi sigur ca Dumneavoastra si animalul Dumneavoastra de companie veti primi cele mai bune servicii in domeniul medicinei veterinare. Va vom ajuta sa va ingrijiti animalul oferindu-va servicii profesionale prin intermediul unei echipe profesionale si devotate calitatii actului medical. In cadrul unei clinici cu dotari de ultima ora, animalul Dumneavoastra va primi atentia pe care o merita din partea personalului al carui tel este sa il ajute sa duca o viata lunga si sanatoasa.

Scopul nostru este, in final, de a oferi sanatate animalului si cele mai bune servicii proprietarilor in incercarea de a promova si imbunatati legatura dintre om si animal.

Incercam si reusim sa cream o relatie permanenta cu clientii care sunt multumiti de serviciile noastre lucrand impreuna pentru a ne mentine standardul ridicat in ceea ce priveste performanta echipei, comunicarea si atitudinea pozitiva.

Echipa ANIMAVET

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.