Ghidul Serviciilor
Animavet-Cabinet Veterinar-Suceava
inapoi la firma 610 vizite
Poza Prevenire
Foto

VACCINARI

Este indicat ca de indata ce deveniti proprietarul unui animal de companie, sa il duceti imediat la o consultatie la medicul veterinar, care va va indica atat starea lui de sanatate cat si programul vaccinarilor. Un program de vaccinare elaborat de medicul veterinar poate avea o contributie importanta la sanatate si la o viata prelungita a animalului.

DEPARAZITARI

Paraziti intestinali.

Animalul poate avea mai multe tipuri de paraziti intestinali (viermi rotunzi, viermi lati, coccidii, etc), dintre care numai doua specii pot fi observate cu ochiul liber.Atat pisicile,cat si cateii este bine sa fie tratate antiparazitar lunar, incepand de la 3-4 saptamani pana la varsta de 6 luni. Animalele adulte se trateaza de 3-4 ori pe an sau de cate ori este nevoie.

 Paraziti externi.

Exista mai multe tipuri de paraziti care traiesc pe pielea animalului D-stra de companie. Acestia includ puricii, capusele, paduchii si raia, paraziti care sunt cauza unor afectiuni cutanate si in acelasi timp pot transmite mai multe boli. Este important sa examinati si D-stra periodic parul si pielea animalului pentru a sesiza prezenta parazitilor si de a incepe tratamentul specific cat mai curand. Clinica noastra va ofera o gama variata de produse antiparazitare care va ajuta sa preveniti si sa combateti eficient parazitii si bolile pe care acestia le cauzeaza, fara riscuri pentru sanatatea animalului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.