Ghidul Serviciilor
Annabella
inapoi la firma 3504 vizite
Poza Mezeluri
Foto

Pentru noi, calitatea si siguranta produselor noastre reprezinta – cartea de vizita – in fata clientilor nostri.Prin urmare la noi gasiti o gama diversificata de produse precum: salamuri, carnati, cremwursti, polonezi, afumaturi, pateuri, sunca etc., care satisfac toate gusurile prin calitate si originalitate.

 

Deasemenea in magazinele noastre gasiti atat  carne proaspata cat si refrigerata.Furnizorii de carne sunt atent alesi, marfa primita fiind supusa unui strict control calitativ. Eticheta de origine, precum si depozitarea marfii la temperatura optima, in conditii de maxima igiena, sunt criteriile de baza care trebuie indeplinite pentru ca marfa sa poata intra la vanzare.

Deoarece lucram cu parteneri de incredere precum: Caroli, Fox, Cristim, Campofrio etc., va putem oferi intotdeauna produse proaspete si de cea mai buna calitate

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.