Ghidul Serviciilor
Anvelope Auto Noi
inapoi la firma 10964 vizite
Poza Geometrie
Foto

Verificarea si reglarea geometriei rotilor previne uzura prematura a unora din componenteleanvelopelor auto si aparitia unor evenimente rutiere neplacute.Auto Variant va oferta posibilitatea efectuarii geometriei rotilor autovehiculului dumneavoastra in cadrul unuia din service-urile noastre din Bucuresti – BD-ul Ion Mihalache nr 259 sau Pipera.  Este recomandata efectuarea periodica a geometriei rotilor autovehiculului dumnevoastra pentru a evita aparitia unor evenimente rutiere nedorite.

   Geometria rotilor, alinierea acestora fata de directia de mers si alinierea unei roti fata de cealalta, este foarte importanta pentru manevrabilitatea si siguranta in timpul deplasarii autovehiculului.   Existenta unor abateri de la paralelism duce la uzura neuniforma a anvelopelor si a sistemului de suspensie. Din acest motiv se recomanda sa efectuati verificarea geometriei rotilor la maxim 10.000 km parcursi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.