Ghidul Serviciilor
Apa Nova Bucuresti S.a.
inapoi la firma 12158 vizite
Poza Info consumator
Foto

Pentru plata facturii, Apa Nova Bucureşti vă pune la dispoziţie mai multe modalităţi dintre care o puteţi alege pe cea mai convenabilă:

ATM (bancomat)

Serviciu disponibil 24 de ore din 24, în reţeaua extinsă de ATM-uri BCR sau BRD de pe raza Municipiului Bucureşti. Trebuie să fiţi posesorul unui card BCR sau BRD şi să încheiaţi cu banca o convenţie de plată a facturilor de apă şi/sau canalizare.

La unităţile BRD

Puteţi plăti în numerar sau prin virament intrabancar (dacă sunteţi client BRD) şi prin virament interbancar (dacă sunteţi client al altei bănci) la orice unitate BRD.

La ROBO BRD

Puteţi plăti în numerar sau prin card BRD la automatele bancare ROBO amplasate în unităţile BRD. Este necesară factura pentru citirea codului de bare.

La comercianţii acceptanţi

Puteţi plăti în numerar la ghişeele UNIKASA din cadrul benzinăriilor AGIP, 24 de ore din 24. Puteţi plăti în numerar sau prin card BRD la P.O.S.-urile instalate la comercianţi acceptanţi cu însemnul SIMPLIS FACTURI sau PayPoint.

La bancomatele Citibank "Easy Payments"

Puteţi plăti în numerar, 24 de ore din 24, la bancomatele Citibank "Easy Payments". Puteţi alege una din cele două opţiuni: "fără cod de bare" (tastare manuală) sau "cu cod de bare" (scanarea codului de bare din factură).

Prin decontare automată (SIMPLIS DEBIT)

Serviciul este disponibil în reţeaua de unităţi BRD. Completaţi un mandat de Debitare Directă şi vă asiguraţi că aveţi suma disponibilă în cont, la data scadenţei facturii.

La P.O.S.-ul amplasat la casieria din sediul central al Apa Nova BucureştiAcest serviciu este disponibil pentru deţinătorii de carduri naţionale sau internaţionale VISA, EUROCARD şi MASTERCARD.

Plata în numerar (plafonul maxim de plată este de 5000 lei) se poate face la casieria amplasată la parterul sediului central al Apa Nova Bucureşti din str. Aristide Demetriade nr. 2, sector 1, în intervalul orar 8:00 - 18:00 (luni - vineri), respectiv 9:00 - 13:00 (sâmbătă).

Atenţie!Apa Nova Bucureşti nu mai încasează bani pe teren. De aceea, nu daţi bani niciunei persoane care vi-i solicită în numele Apa Nova Bucureşti!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.