Ghidul Serviciilor
Apollo
inapoi la firma 707 vizite
Poza Despre noi
Foto

Am inceput activitatea de productie inca din 1991 in localitatea Livada, judetul Cluj, la 38 km de Cluj-Napoca. Aici sau la magazinele proprii si la cele colaboratoare va asteptam pentru a va oferi consultanta.

Cuvintele cheie ale activitatii noastre sunt: lemn masiv, calitate, respectarea termenelor, garantie.

Lemnul masiv si incadrarea in ceea ce se numeste stil, va asigura ca mobila produsa de noi nu se va demoda niciodata si ca va supravietui peste generatii. Produsele noastre se pot integra usor intr-un interior clasic sau la fel de bine pot pune in valoare o arhitectura contemporana.

Intr-o lume sufocata de imitatii ale lemnului noi va oferim caldura, eleganta si nobletea autentica a pieselor din lemn.

Calitatea si respectarea termenelor ne-au permis sa ne dezvotam continuu si sa aflam ca cea mai buna reclama o constituie miile de clienti multumiti. In acest fel ne-am construit un renume invidiat de multi alti producatori.

Garantia pe care o oferim tuturor produselor noastre reprezinta o dovada in plus ca scopul nostru este calitatea reala, nu doar cea aparenta.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.