Ghidul Serviciilor
Apollo
inapoi la firma 712 vizite
Poza Servicii
Foto

Obiectivul nostru in materie de servicii poate fi contras intr-o fraza: oferim servicii complete de design, consultanta, masuratori precise, productie si instalare. Puteti alege dintre produsele noastre de serie sau puteti sa apelati la serviciile noastre de design pentru a crea mobilierul adaptat perfect spatiului dumneavoastra. In oricare dintre variante puteti opta pentru oricare varianta de finisaj sau de culoare si bineinteles orice dimensiune.

Oferim variante complete de echipare atat pentru locuinte cat si pentru hoteluri, restaurante, puburi, crame, birouri directoriale sau case de vacanta, produsele noastre din lemn masiv oferindu-va durabilitatea, eleganta si caldura de care aveti nevoie. In functie de contract, putem asigura si livrarea si montarea produselor comandate. Si pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor dumneavoastra, va putem recomanda colaboratorii nostrii in materie de sticla decorativa, vitralii, fier forjat, feronerie speciala, amenajari interioare si multe altele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.