Ghidul Serviciilor
Aqua Dental - Cabinet Stomatologic Bucuresti
inapoi la firma 219 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

Este bine cunoscut faptul ca persoanele care sunt percepute ca frumoase au mai multa încredere în sine,  sunt mai populare si mai de succes.

Cine nu vrea sa împartaseasca unele, daca nu toate, din aceste calitati? Sa ai sau sa dobândesti un zâmbet atractiv poate aduce o contributie importanta la realizarea acestui obiectiv.

Estetica dentara este îmbinarea spectaculoasa dintre „arta si stiinta stomatologiei”.

Aplicarea simultana a abilitatilor tehnice si artistice ne permit sa obtinem rezultate estetice si functionale deosebite.

Punem accent deosebit pe importanta diagnosticarii si a planificarii riguroase a tratamentului înaintea oricarei proceduri, sanatatea si functionalitatea orala trebuie sa fie integrante pentru a atinge cel mai înalt nivel de satisfactie si durabilitate.

Folosim materialele premium si moderne, cum ar fi ceramica integrala si zirconiul. Printre numeroasele beneficii ale acestora, se numara faptul ca sunt deosebit de estetice, rezistente si cu un grad ridicat de biocompatibilitate, imitând extrem de bine structura naturala a dintelui, a smaltului dentar sau a dentinei.

Avantajele interventiilor de estetica dentara

Solutionarea imperfectiunilor dentare

Un zâmbet armonios si sanatos

Rezultate rapide

Interventii minim invazive

Lucrarile noastre beneficiaza de garantie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.