Ghidul Serviciilor
Aquarium Shop
inapoi la firma 6799 vizite
Poza Conditionarea apei si aditivi
Pret: 13,74 RON
Foto

Aquavital Conditioner este un balsam concentrat pentru apa ce ofera conditii optime pentru apa din acvariu. Calitatea apei de la robinet este prea agresiva pentru pestii ornamentali si nu asigura conditiile de care aceste specii au nevoie. nu poate fi considerata prielnica pestilor si plantelor. Apa contine elemente contaminante pe care pestii nu le suporta. Conditiile adverse mediului slabesc sistemul imunitar al pestilor ornamentali si maresc sensibilitatea la infectii. Elementele contaminante inhiba efectul protector natural al mucoaselor.

Aquavital Conditioner leaga si neutralizeaza metalele grele daunatoare, furnizand conditii ambientale ideale in acvariu. Aquavital Conditioner stabilizeaza ph-ul, prevenind variatii daunatoare ale acestuia. Coloizi pretiosi contribuie la formarea mucoaselor.

Dozaj: Folositi Aquavital Conditioner in mod regulat de fiecare data cand schimbati apa din acvariu, 20 ml Aquavital Conditioner la 100 L apa proaspata. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.