Ghidul Serviciilor
Aquarys - Comercializare,montaj, Service Aer Conditionat Bucuresti
inapoi la firma 1745 vizite
Poza Despre Noi
Foto

AQUARYS asigura comercializarea, consultanta, proiectare, montaj si service specializat. În prezent avem contracte de colaborare cu SC Aston Com, Inventor Concept in vederea montarii aparatelor de aer conditionat.

Echipamentul folosit de echipele noastre este de ultima generatie, având tot ce este necesar pentru montarea aparatelor de aer conditionat.

 

Înca din anul 2004 Compania activeaza ca distribuitor de solutii in domeniul instalatiilor de Climatizare, Ventilatie si Sanitare.Pe masura ce solicitarile clientilor au crescut, AQUARYS si-a diversificat gama produselor comercializate si instalate, fiind în prezent distribuitoare a produselor pentru instalatii termo-sanitare: Minol, Zenner, Buderus, Motan si aer conditionat: Fujitsu, LG, Haier, Aux, Midea, Samsung, Daikin, Ariston, Ferolli, Mitsubishi Electric, Panasonic, Gree, Inventor, Hitachi, Carrier .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.