Ghidul Serviciilor
Aquarys - Comercializare,montaj, Service Aer Conditionat Bucuresti
inapoi la firma 1745 vizite
Poza Montaj aer conditionat
Foto
Foto
Foto

Echipele noastre de profesionisti se ocupa de executarea operatiunilor de montaj instalatii de aer conditionat in Bucuresti, in timp ce in restul tarii colaboram cu cele mai importante companii locale din domeniu. Departamentul de montaj din Aquarys Company este recunoscut in Bucuresti drept unul dintre cele mai competente in domeniul instalatiilor de aer conditionat.

Incercam sa fim intotdeauna la curent cu ultimele tehnologii in domeniul HVAC, iar in acelasi timp respectam cu precizie instructiunile de montaj ale fiecarui producator in parte.

Un portofoliu ce contine o parte din cele mai importante lucrari ale companiei poate fi accesat la http://www.aquarys.ro/portofoliu/

Pentru „Montajul standard” compania noastra practica urmatoarele tarife, in functie de capacitatea sistemului de aer conditionat:

AC cu Kit de Instalare inclus 7000-14000 BTU-------300 lei(Tva Inclus);

AC fara Kit de Instalare inclus 7000-14000 BTU-----350 lei(Tva Inclus);

AC cu Kit de Instalare inclus 16000-30000 BTU------390 lei(Tva Inclus);

AC fara Kit de Instalare inclus 16000-30000 BTU----450 lei(Tva Inclus).

 

Urmatoarele operatiuni sunt incluse in „montajul standard”:

Actuala oferta nu presupune si reparatiile ulterioare instalarii. In vederea instalarii aparatelor de aer conditionat echipele noastre vor respecta legislatia in vigoare, ceea ce presupune executarea de lucrari ce nu pericliteaza rezistenta cladirii sau siguranta echipei de montaj si evitarea perforarii grinzilor sau stalpilor de beton ai cladirii.

Pentru materiale si operatiuni neincluse in montajul standard, AQUARYS COMPANY INTERNATIONAL percepe urmatoarele preturi:

Toate aceste preturi includ TVA.

Instalarea echipamentelor de aer conditionat speciale, precum casetele de tavan, duct-urile, aparatele convertibile, sistemele multisplit, ventilatiile si PDC-urile presupune intocmirea unei oferte separate. Acest lucru este posibil doar dupa analizarea locatiei si a cladirii in care urmeaza a se face instalarea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.