Ghidul Serviciilor
Aqua System, Buzau- Acoperisuri
inapoi la firma 277 vizite
Poza Sisteme pluviale
Foto

În completarea sistemului de învelitoare din tablă fălţuită avem disponibil pe diferite tipuri de materiale şi dimensiuni un sistem performant de jgheaburi şi burlane care închide cu eleganţă şi eficacitate sistemul de acoperiş.

Sistemul complet de jgheaburi şi burlane este disponibil la dimensiunile 150/100 şi 125/87 rotund şi dreptunghiular pentru toată gama de tablă – cupru, titan zink, tablă prevopsită atât în varianta standard fabricată pe utilaje de ultimă generaţie cât şi în varianta manufacturată pentru variante de dimensiuni speciale.

Caracteristici principale ale sistemului:

JgheaburiCu un design plăcut şi foarte uşor de montat, fiind dotate cu toate accesoriile necesare punerii lor în operă, sistemele de jgheaburi şi burlane AquaSystem vă stau la dispoziţie într-o gamă variată de culori şi materiale. Fiind un element important ce conferă personalitate exteriorului locuinţei dumneavoastră, AquaSystem vă oferă posibilitatea să vă alegeţi produsul şi culoarea care să vă reprezinte.

BurlaneAvând parteneri cunoscuţi pe piaţa italiană de profil, AquaSystem a reuşit să impună şi pe piaţa românească un sistem complet de jgheaburi, burlane şi accesorii de montaj. Astfel vă propunem două modele de burlane: rotund şi pătrat.Dimensiuni:

Accesorii jgheaburi

Accesorii burlane

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.