Ghidul Serviciilor
Aquila Construct, Ploiesti - Constructii Civile Si Industriale
inapoi la firma 2936 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

In anul 2003 , asociatii grupului Aquila Ploiesti , www.aquila.ro , grup cu o cifra de afaceri de 160.000.000 euro , decid infiintarea SC Aquila Construct SRL aceasta avand ca obiect de activitate Constructii Civile Industriale si Lucrari Edilitare.

Administrata de catre domnul Rosca Valeriu , inginer cu o experienta de 10 ani in domeniul constructiilor , societatea cunoaste o dezvoltare rapida , ajungand in prezent la o cifra de afaceri de 5 000.000. euro.

Investitiile in utilaje pentru constructii cat si in sectorul resurse umane , au facut ca in prezent societatea sa detina o baza tehnico materiala si o divizie de mecanizare in valoare de peste 1 000.000 euro si ca resurse umane peste 130 de angajati cu o inalta calificare in domeniu.

Ca urmare a unei investitii de 50.000 euro , societatea a mai dezvoltat un Atelier de Productie Tamplarie Aluminiu si PVC

Implementarea Sistemului pentru Managementul Calitatii ISO 9001:2001 ; SR EN ISO 9001:2001 pentru executia de constructii civile si industriale , certificate in anul 2007, face ca acum Aquila Construct sa execute lucrari de constructii civile si industriale de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde conform exigentelor si normelor europene in domeniul sau de activitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.