Ghidul Serviciilor
Arinson - Produce, Comercializeaza Si Inchiriaza Echipamente Pentru Constructii, Galati
inapoi la firma 1307 vizite
Poza Arinson - detalii firma
Foto

Firma Arinson S.R.L. Galati, firma cu capital roman, infiinta in anul 1995, avand sediul in Galati, nr. de inregistrare J17/793/1995, cod fiscal RO 7389860, are ca domeniu principal de activitate producerea, comercializarea si inchirierea echipamentelor pentru constructii, respectiv:

Echipamentele pentru constructii executate de firma Arinson S.R.L. Galati corespund normelor de produse si standardelor de securitate ale Uniunii Europene fiind testate de Institutul de Cercetare pentru Echipamente si Tehnologii in Constructii (ICECON – INSPECT ROMANIA).

Produsele Arinson se monteaza rapid, se manipuleaza usor, necesita un volum redus de transport si depozitare, cu posibilitatea de completare in timp a unor elemente componente.

Firma S.C. Arinson S.R.L. Galati promoveaza aceste produse din anul 1999, acumuland in acest timp o experienta de care clientii nostrii pot beneficia.

Firma S.C. Arinson S.R.L. Galati, pune accent pe imbunatatirea calitatii si fiabilitatii produselor si stabilirea de relatii comerciale de durata.

Obiectivul firmei SC Arinson SRL Galati este dezvoltarea continua a ofertei de echipamente pentru constructii.

Daca sunteti interesati de produsele si serviciile noastre, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.