Ghidul Serviciilor
Arinson - Produce, Comercializeaza Si Inchiriaza Echipamente Pentru Constructii, Galati
inapoi la firma 1293 vizite
Poza Schele metalice modulare de inchiriat
Foto
Foto

Descriere schela metalica modulara de fatada

      Schela metalica modulara de fatada Arinson este un echipament pentru constructii, din otel, in doua variante constructive cu sectiune transversala de 110 cm tip ARINSON S100, sau de 70 cm tip ARINSON S70, realizata din cadre verticale modulate solidarizate intre ele prin bare, balustrade si platforme de lucru, imbinarile fiind asigurate cu sisteme de zavorare. Accesul la diferitele nivele se face in conditii de siguranta prin intermediul scarilor si panourilor de podina prevazute cu goluri de trecere si trape de inchidere.

Utilizare schela metalica modulara de fatada

      Schela metalica modulara Arinson este utilizata la fatade cu pereti verticali drepti cu inaltimi de lucru intre 17 si 31 m, pentru lucrari de vopsitorii, finisaje, montaj, instalatii, intretinere si reparatii, tencuieli, zidarie, placari, cu sau fara depozitarea materialelor la punerea in opera, etc. permitand o incarcare maxima admisa, uniform distribuita de 200 pana la 300 daN/mp, in functie de sectiunea transversala a schelei.

      Varianta constructiva a schelei metalice modulare de fatada Arinson cu sectiunea transversala de 70 cm se foloseste in special la lucrarile de placare si termoizolare intre tronsoane.

Elemente componente la schela metalica modulara de fatada

      Schela metalica modulara de fatada Arinson (in fotografie varianta AR S70, avand dimensiuni: lungime – 8m, latime – 0,7 m, inaltime – 7,5 m) este compusa din urmatoarele elemente:

Avantajele utilizarii schelei metalice modulare de fatada Arinson:

      Toate aceste avantaje conduc la o reducere semnificativa a costurilor.

      Schela metalica modulara de fatada este vopsita, se masoara la mp de fatada acoperita si este executata numai la comanda.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.