Ghidul Serviciilor
Aristocrat Events Hall - Organizare Evenimente - Bucuresti
inapoi la firma 1948 vizite
Poza Salonul Roma
Foto

Toate drumurile duc la Roma! Colosseum, Basilica San Pietro, Vatican, Pantheonul, Fontana di Trevi, Capela Sixtina, toate acestea si multe altele inseamna Roma, istorie si modernitate, traditie si autenticitate.

Cel mai nou salon al Aristocrat Events Hall propune invitatilor o atmosfera ROMAntica si in acelasi timp avangardista a evenimentelor diverse care pot fi organizate aici: de la evenimente sofisticate, la petreceri private in cadru restrans si evenimente de tip cocktail. Daca esti in cautare unui restaurant nunta Bucuresti sau un restaurant botez in Bucuresti, salonul Roma se potriveste perfect, acest salon aducand un mix perfect intre nou si traditional.

Restaurantul de nunta Aristocrat Events Hall va inspira astfel sa pasiti intr-o lume de poveste, in care totul este posibil si in care va puteti regasi in rolurile principalele din La Dolce Vita distrandu-va la o petrecere de neuitat!

Tipuri de evenimente organizate in salon: petreceri aniversare, nunti, botezuri, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, gale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.