Ghidul Serviciilor
Aristocrat Events Hall, Organizare Evenimente - Bucuresti
inapoi la firma 719 vizite
Poza Lansari de produse
Foto
Foto
Foto

ansarea de produs reprezinta un eveniment major in activitatea fiecarei companii, manager si publicul caruia i se adreseaza. Reusita unei astfel de eveniment sta in definirea fiecarui detaliu si crearea unei atmosfere potrivite cu produsul si brandul ce urmeaza a fi lansat.

Asa cum un brand nu apare ci se construieste, la fel si organizarea unui eveniment precum lansarea de produs nu are o reteta unica ci este rezultatul identificarii mai multor cerinte obligatorii sau din contra, optionale: cadru, spatiu, atmosfera, sunet, lumina, efecte speciale. Unele evenimente de tipul lansare de produs cer detalii organizatorice simple, de tipul cocktail sau conferinta, in timp ce alte lansari au nevoie de scenografia unui adevarat film de Hollywood.

Ca si in cazul oricarui eveniment de companie, corporatie sau brand, Aristocrat Events Hall cunoaste si respecta cerintele si rigorile acestor tip de evenimente, ce depind de de construirea unei atmosfere destinse si informale, darsi prin seriozitatea specifica unui eveniment precum o lansare de produs profesionista.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.