Ghidul Serviciilor
Conexiuni Professional Service - Service Centrale Termice, Boilere
inapoi la firma 2838 vizite
Poza Instalare/intretinere pompe de caldura
Foto

Cu o pompa de caldura se poate reduce costul total de încalzire si racire, folosind doar energia stocata în natura. Aceasta reprezinta instalatia care transfera caldura de la un mediu mai rece catre un mediu mai cald.  Cel mai adesea, pompele extragând caldura din apa, din aer sau din pamânt/sursa geotermala si transferând-o în casa, prin intermediul încalzirii prin pardoseala, a radiatoarelor etc.

Astfel, pompa de caldura extrage iarna caldura din pamânt, apa sau aer, iar apoi, cu ajutorul unui compresor montat în interior, agentul frigorific se încalzeste la o temperatutra si mai ridicata.Ulterior, acesta raspândeste caldura în interiorul locuintei. Vara, ciclul se inverseaza iar locuinta este racita.

Professional Service ofera solutii personalizate cu privire la montarea si întretinerea pompelor de caldura având în vedere faptul ca cea dintâi activitate se face în functie de mai multi parametri ce trebuie urmariti cu strictete: volumul si suprafata spatiului ce urmeaza a fi încalzit, numarul persoanelor ce urmeaza a consuma apa calda, numarul de camere în care se va furniza apa calda etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.