Ghidul Serviciilor
Armonia Center Medicina Alternativa Bucuresti
inapoi la firma 358 vizite
Poza Biorezonanta magnetica
Foto

Biorezonanta magnetica este o metoda moderna de diagnosticare si tratament care vine in sprijinul medicilor si pacientilor permitand depistarea diverselor afectiuni, a riscurilor de imbolnavire si oferirea de solutii pentru imbunatatirea starii de sanatate.

Prima „intalnire” cu aparatul SCIO – si, implicit, cu medicul care lucreaza cu acesta – presupune o evaluare completa si recomandari personalizate. Practic, intr-un interval de cca. o ora, aparatul evalueaza starea de sanatate a organismului, oferind informatii despre imunitate, hidratare celulara si oxigenare, vitalitate celulara, deficiente de minerale, vitamine, enzime, hormoni, starea de functionare a aparatelor si sistemelor corpului, prezenta patogenilor (virusi, bacterii, fungi sau paraziti). In functie de toate aceste informatii, medicul recomanda solutii pentru vindecare sau reechilibrare.

 

 

Ce obtinem in urma unei evaluari prin biorezonanta magnetica

In cazul in care este necesar, mai precis in cazul in care evaluarea prin biorezonanta magnetica evidentiaza disfunctii ale organismului sedinta de evaluare poate fi urmata de sedinte de terapie energetica. ?edintele terapeutice au ca scop principal echilibrarea energetica prin readucerea energiei celulare la stadiul optim de functionare.

Beneficii terapiilor de echilibrare energetica prin biorezonanta:

Iata cateva exemple de programe speciale de terapie de echilibrare energetica:

Atat sedintele de evaluare cu ajutorul biorezonantei magnetice cat si terapiile de echilibrare energetica in Armonia Center sunt sustinute de d-na dr. Irina Spuderca si specialist nutritionist Elena Otioc.

Biorezonanta este o metoda de diagnostic si tratament, dezvoltata pe baza cercetarilor efectuate de Institutele de Psihofizica din Ruzia.

Cabinet biorezonanta Bucuresti

Aceasta metoda de diagnosticare a multiple avantaje comparativ cu medicina alopata printre care putem enumera:

Biorezonanta este o metoda foarte eficienta si cu multiple avantaje de care puteti beneficia in contextul realizarii unui consult.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.