Ghidul Serviciilor
Armonia Center Medicina Alternativa Bucuresti
inapoi la firma 358 vizite
Poza Terapia durerilor
Foto

Tehnologiile pe care vi le punem la dispozitie pentru tratarea durerilor de diverse tipuri sunt rezultatul multor ani de cercetare si dezvoltare in laboratoare din Germania si se bazeaza pe puterea microcurentilor biocibernetici in diagnosticarea si recuperarea medicala a pacientilor. Datorita faptului ca sunt total non-invazive, terapiile care folosesc aceste tehnologii sunt ideale in cazul recuperarii medicale a sportivilor de performanta (care trebuie sa revina pe teren in cel mai scurt timp), oferind rezultate imediate si spectaculoase si in cazul pacientilor care se recupereaza dupa efort, sau care doresc sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

Beneficiile terapiilor Algonix – tratarea durerii si recuperare medicala:

Sistemul Algonix este cea mai recenta inovatie pentru tratarea durerii, a leziunilor si recuperare medicala rapida in urma traumatismelor si are la baza o tehnologie premiata Nobel. Zonele afectate, care au un deficit de energie, sunt identificate si sistemul ajuta celulele sa functioneze din nou la parametri normali, pornind astfel procesul natural de vindecare al organismului.  Celor doi cercetatori germani care au pus bazele stiintifice pentru utilizarea acestei tehnologii (Dr. Erwin Neher and Dr. Bert Sakmann) le-au fost recunoscute meritele si au primit in anul 1991 premiul Nobel pentru studiul mecanismelor prin care aplicarea unor curenti externi influenteaza functiile organice.

„Apelam la Algonix in cazul durerilor cronice de spate, lumbago sau lombalgii, in hernia de disc necomplicata, in cervicalgii sau cefalee de diverse etiologii, in dureri ale articulatiilor mari sau mici sau afectiuni degenerative precum: gonartroza, coxartroza, in dureri acute ca urmare a unor injurii diverse (accidente, traumatisme, rupturi musculare, tendinite sau tenosinovite) pentru drenaj limfatic medical, profund sau pentru terapia somnului” spune d-na Zanfir Madalina, Specialist terapie de recuperare medicala cu Algonix by Medilab.

Iata o parte din terapiile utilizand Algonix, oferite in Armonia Center:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.