Ghidul Serviciilor
Centrul Rezidential Armonia Bunicilor - Sag
inapoi la firma 201 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto

Centrul de ingrijire si asistenta medicala a batranilor se afla la 10 minute de Timisoara si asigura conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort.

Armonia bunicilor este locul unde ii pastrati aproape pe parinti sau bunicii cei dragi si in acelasi timp aveti garantia ca acestia primesc atentia si grija pe care o merita.

In caminul nostru batranii vor regasi confort, liniste si o atmosfera prietenoasa. Astfel, ei nu se vor simti singuri, ci vor fi inconjurati de persoane asemenea lor cu care pot discuta sau impartasi activitati placute. Aici incurajam bunicii sa-si petreaca impreuna timpul prin jocuri de societate, plimbari, vizionarea emisiunilor preferate si alte activitati recreative, realizand terapia ocupationala atat de necesara varstei a treia. In acest mod vom pastra active atat mintea cat si trupul, cu efect benefic asupra sanatatii si starii de spirit.

Echipa noastra este formata din persoane calificate, cu experienta in domeniu si va ofera cu drag serviciile medicale si psihologice necesare intretinerii si imbunatatirii sanatatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.