Ghidul Serviciilor
Armonia Consult - Cabinet Psihologic Bucuresti
inapoi la firma 2823 vizite
Poza Consiliere familiala si de cuplu
Foto
Foto

Putem fi invingatori in jocul vietii sau simpli participanti Modul cum gandim, simtim si reactionam intr-un moment important pentru noi ne ajuta sa ne influentam considerabil viata in bine sau in rau. Ne conduc in final, sa ne simtim invingatori sau ... dimpotriva. Obstacol depasit; scop atins; bucurie de a trai; incredere; curaj; forta; indrazneala, perseverenta; charisma; a fi luptator, fair-play; recunoastere; speranta, viitor etc. ? toate acestea le-ai trait cu siguranta cand ai depasit o provocare, ti-ai atins un scop si te-ai simtit victorios, invingator. Altii decid pentru tine?

 

Ti-e teama sa-ti schimbi jobul, sa ai un copil, sa deschizi o afacere, sa te imprumuti la banca? Auzi intrebari care te enerveaza? Regreti ca nu ai facut un lucru, nu ai luat o decizie buna candva? Te simti obosit, fara energie si nu stii de ce? Toate zilele sunt la fel? Nu ai timp de tine? N-ai chef sa te gandesti la viitor? Te iubesti suficient? Ti-e teama sa nu repeti o greseala? Ai vrea sa poti comunica mai usor cu parintii tai ? Esti timid si vrei sa > ? Relatia ta trece printr-un impas? Cei apropiati te inteleg ? Desi iti poate parea foarte greu sau imposibil sa depasesti discomfortul cu care te confrunti in astfel de situatii, lucrurile pot fi mai simple decat te astepti. Impreuna putem descoperi ca evenimentul nedorit din viata ta, relatia de care esti nemultumit etc. au si un potential constructiv si pozitiv pentru tine.

 

ARMONIA CONSULT iti propune sa facem impreuna aceasta calatorie interioara si sa gasim raspunsurile care te duc la armonie. Serviciul nostru de consiliere se adreseaza atat persoanelor individuale, prin sedinte individuale, cat si familiilor sau cuplurilor, prin sedinte de consiliere familiala sau de cuplu. Metodele utilizate sunt preluate din psihoterapia existentiala, din analiza tranzactionala, din terapii specifice de familie si de cuplu, din programarea neuro-lingvistica, din psihodrama, din gestalt terapie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.