Ghidul Serviciilor
Arra Dental Clinique -Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 340 vizite
Poza Chirurgie orala
Foto

Una dintre ariile de specialitate ale medicinei dentare este cunoscuta drept chirurgia orala. Aceasta necesita instruire si perfectionare suplimentara in vederea realizarii procedurilor cu atentie, pentru tratarea pacientilor.

Daca unul dintre dintii sau maselele tale este afectata in totalitate de carii, pentru o extractie in siguranta, vei avea nevoie de o interventie chirurgicala. In functie de particularitatile fiecarui pacient si de gravitatea afectiunii se vor administra sedative si se vor face diverse manopere in vederea anesteziei.

Este foarte important sa cereti sfatul unui medic dentist in astfel de situatii. Nu incercati niciodata sa va scoateti singuri propriul dinte, acest lucru poate provoca complicatii serioase. Medicii stomatologi au un echipament adecvat si dispun de un mediu steril pentru a efectua acest tip de procedura, realizand aceasta interventie cu cea mai mare grija, astfel incat, recuperarea sa fie cat mai rapida. In cazul extractiilor maselelor de minte pot aparea unele umflaturi dupa procedura chirurgicala, acest lucru putant crea disconfort pacientului, insa pot fi calmate cu analgezice prescrise de medicul dentist.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.