Ghidul Serviciilor
Arra Dental Clinique -Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 340 vizite
Poza Parodontologie
Foto

Parodontoza este o boală a gingiilor, ce se manifestă prin infectarea țesutului ce înconjoară și susține dintele. Având în vedere că nu manifestă dureri, ea este cu atât mai periculoasă pentru sănătatea noastră dentară.

 

La ARRA Dental Clinique, o echipă specializată în tratarea bolilor parodontale și a afecțiunilor ce decurg din acestea, oferă cele mai bune soluții pentru pacienții cu astfel de probleme. Anii de experiență și multiplele specializări se văd pe deplin în rezultatele doctorului Comănescu, care folosește în tratarea pacienților săi cele mai moderne tehnologii și practici medicale.

”Peste 80% din populația lumii este afectată de parodontoză, o boală inflamatorie a gingiilor, ce poate distruge osul de susținere al dintelui. Dacă nu este tratată în stadiu incipient, parodontoza poate duce la pierderea dinților și, totodată, la creșterea incidenței afecțiunilor cardiace, inclusiv a infarctului miocardic.”

Dr. Traian Comănescu, manager ARRA Dental Clinique

Parodontoza este o boală ce implică multe riscuri. Așa că tratarea sa este imperios necesară! Descoperirea în stadii incipiente constituie un mare avantaj, șansele de vindecare și de salvare a dintelui fiind de 90%.

Primele simptome ale parodontozei sunt:

Pe lângă predispoziția genetică, principala cauză a parodontozei este placa bacteriană. Aceasta produce inflamarea și sângerarea gingiilor, generând o afecțiune denumită gingivită. Gingivita poate fi tratată într-o singură vizită la medicul stomatolog, în cadrul căreia se efectuează o igienizare profesională a cavității bucale. Altfel spus, se face un detartraj și un periaj pentru îndepărtarea tartrului.

O igienă orală bună, ce implică minim două periaje pe zi, folosirea aței dentare și a apei de gură antibacteriene, contribuie la vindecarea gingivitei. Netratată ea poate evolua spre parodontoză.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.