Ghidul Serviciilor
Art Dental New-Clinica Stomatologica- Bucuresti
inapoi la firma 201 vizite
Poza Endodontie. Obturatie canal dentar
Foto

Nervii dintilor pot fi afectati cu precadere din cauza cariilor netratate la timp, durerea devenind de nesuportat in momentul unui puseu acut. Dintele poate fi salvat prin tratarea simptomatologiei din canal prin extragerea tesutului nervos infectat, interiorul radacinii fiind curatat cu grija si dezinfectat, apoi umplut si sigilat cu un material special, numit gutaperca. Odata terminata interventia, extragerea nervului va elimina orice simptomatologie dureroasa.Apoi se face reconstructia dintelui cu ajutorul unei coroane sau plombe (in functie de dimensiunea distructiei dintelui) pentru a-l proteja. Dupa efectuarea tratamentului complet, dintele poate continua sa functioneze ca oricare altul. Tratamentul asigura pastrarea structurii naturale a dintelui cat mai mult timp. Garantie

Datorita experientei si materialelor de inalta calitate folosite in obturarea de canal ne perimte sa va oferim o garantie pe viata pentru aceste interventii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.