Ghidul Serviciilor
Art Dental New-Clinica Stomatologica- Bucuresti
inapoi la firma 201 vizite
Poza Implanturi dentare
Foto

Va putem oferi o gamă completă de implanturi dentare, pornind de la implanturile de buget redus până la cele sofisticate ?i de calitate superioară. Daca din diverse motive v-ati pierdut unul sau mai multi dinti cea mai buna solutie de restaurare este prin implanturi dentare. Implanturile dentare reprezinta solutia moderna de rezolvare a problemei inainte sa devina din ce in ce mai grava si mai greu de rezolvat.

Implantul dentar este facut din titan de o calitate ridicata, fiind un inlocuitor biocompatibil al radacinii dintelui. Interventia cu implanturi dentare este o interventie chirurgicala, nedureroasa, acestea fiind fixate in locul dintelui lipsa si servind ca fundatie pentru dinte. Implanturile dentare functioneaza exact ca un dinte natural.

 

De ce implanturile dentare?

Garantie

Pentru ca folosim materiale de inalta calitate oferim o garantie de la 10 ani pana la garantie pe viata inclusiv certificatul implantului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.