Ghidul Serviciilor
Art Dental New-Clinica Stomatologica- Bucuresti
inapoi la firma 201 vizite
Poza Ortodontie
Foto

Ortodontia si ortopedia dento-maxilara este o specialitate a medicinei dentare, ce se ocupa cu diagnosticarea si apoi tratarea anomaliilor dento-maxilare.Este bine cunoscut beneficiul estetic al tratamentului anomaliilor dento-maxilare, dar putine persoane cunosc consecintele problemelor de ocluzie sau a lipsei tratamentului ortodontic. Prima vizita la ortodont

Prima vizita la ortodont este recomandata incepand cu varsta de 6 ani. La aceasta vizita medicul specialist ortodont va face o examinare clinica si va recomanda un set de radiografii, pe baza carora se va formula un diagnostic. Este o vizita a micului pacient facila educatiei sanitare a copilului si o experienta pozitiva pe scaunul stomatologic.

Cu aceasta ocazie veti afla necesitatile si indicatiile pentru copilul dumneavoastra.

Tratamentul ortodontic este unul complex si cu metode vaste in functie de mai multi factori, printre care si varsta la care se instituie tratamentul. Astfel, cu cat un tratament ortodontic este inceput la o varsta mai frageda, cu atat tratamentul va fi mai de scurta durata, mai stabil ca rezultat, mai simplu si cu costuri mai reduse.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.