Ghidul Serviciilor
Artedil - Tamplariei Pvc Si Aluminiu, Braila
inapoi la firma 2827 vizite
Poza Rehau Geneo
Foto

Caracteristici:

GENEO® este, din punct de vedere energetic, cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adancimea de 86 mm existent pe piata de constructii. Particularitatea sistemelor GENEO® este materialul hightech RAU-FIPRO®. Acest material compozit din fibre de sticla confera profilului o stabilitate deosebita. Prin aceasta tehnica, armaturile de oţel nemaifiind necesare, se asigura o reducere a costurilor cu 90%. In acest fel, GENEO® asigura cele mai bune valori de izolatie termica, eliminandu-se puntile termice cauzate de utilizare a armaturilor de otel. Chiar si normativele tehnice pentru conservarea energiei (EnEV) sunt realizate peste cerinte cu GENEO®. In acelasi timp, sistemul de ferestre ofera premisele pentru design si confort, fara a fi nevoie de solutii de compromis.

Proprietati:

*Valori de calcul: Reducerea pierderii de energie prin ferestre, prin înlocuirea celor vechi din lemn / PVC din anii 80 (Uf= 1,9, Ug= 3,0) cu ferestre din profile REHAU GENEO (Uf= 0,86, Ug= 0,5, dimensiune fereastra 123×148 cm)

Avantaje:

Design:

Accesorii:

Urmatoarele articole auxiliare si produse aditionale sunt disponibile sistemului GENEO®:

• Solutia pentru colturi fara condens:

Previne formarea de mucegai si condens in mod eficient (DIN 4108-2). Solutia pentru colturi cu unghiuri la 90? si colturi cu unghiuri interioare variabile cuprinse între 90? şi 180?

• REHAU Comfort-Design plus:

Sistemul de profile pentru rulouri ofera protectie efectiva impotriva luminii si privirilor indiscrete. La alegere, disponibil si cu rulou de plasa impotriva insectelor

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.