Ghidul Serviciilor
Artedil - Tamplariei Pvc Si Aluminiu, Braila
inapoi la firma 2823 vizite
Poza Usi naturen
Foto

Simplitatea poate fi cheia unui decor modern. Această gamă oferă u?i de interior simple care pot defini cu u?urin?ă un cadru stilat.

Constructia foii de usa:Rama foii de usa este realizata din MDF sau lemn de rasinos, iar interiorul este realizat dintr-o structura celulara. Atat rama cat si interiorul sunt acoperite pe ambele parti cu placi fibrolemnoase. Profilul foii de usa – ,,K” (drept) sau ,,R” (rotunjit)”.

Finisajul suprafetei:Foaia de usa este acoperita cu furnir sintetic, finisaj ArtElite sau laminat ArtDuro – diverse decoruri lemn. Rama geamului este din MDF, finisata cu banda luminata in nuanta foii de usa la fel ca si canturile laterale si cel superior.

Dimensiunile disponibile:Usa simpla: 60, 70, 80, 90 (”)Usa dubla: 120 – 170 (”)

Modelul sticlei:,,sanded”

Accesoriile incluse in pret:Doua balanale cu stift, broasca cu cheie simpla, sticla model ,,sanded”, scurtatura pana la 30mm.

Cost suplimentar pentru:-model sticla ,,icy”-broasca pregatire cilindru si cilindrul aferent-broasca pentru inchidere baie-capace balamale-opritori usa-orificii usa-orificii ventilatie-scurtare pana la 60mm

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.