Ghidul Serviciilor
Art For Cars - Atelier Cosmetica Auto Si Instalari Multimedia
inapoi la firma 49 vizite
Poza Detailing interior profesional
Foto

Curatarea interiorului si a portbagajului de resturile menajere

Scoaterea scaunelor, a banchetei si a covoarelor  

Aspirarea, spalarea si eliminarea petelor 

Aplicare dressing pe toate plasticele din interior  Petrecem mult timp în masinile noastre, motiv pentru care detaliile interioare ale masinii sunt foarte importante! Petrecem atât de mult timp facând naveta si facând comisioane, încât viata noastra se învârte în jurul vehiculelor noastre. De la uzura cauzata de copii pâna la toate petele de cafea si mâncare deranjante care vin împreuna cu conducerea zilnica, scaunele, covoarele si interiorul în ansamblu pot fi afectate. Aici intervenim noi! La ArtForCars oferim servicii de ultima generatie pentru a revitaliza interiorul în orice conditie. Odata ce terminam, interiorul masinii tale se va simti mai curat decât în ??ziua în care l-ai cumparat! 

Curatarea plafonului, stâlpilor, mochetei si a centurilor de siguranta

Curatarea cu abur a plasticelor, panourilor usilor, pragurilor, bordului, si a celorlalte suprafete interioare Aplicare tratament pentru hidratarea pielii Curatare geamuri la interior Aplicare ceramica de piele pentru protectie împotriva transferului de culoare de pe haine Tratament cu ozon pentru eliminarea bacteriilor si a mirosului neplacut
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.