Ghidul Serviciilor
Artha Park, Organizari Evenimente - Snagov
inapoi la firma 917 vizite
Poza Ciclism
Foto

Cercetatorii au descoperit ca fiinta umana cauta inconstient o legatura cu natura (biophilia). Este demonstrat ca statul in natura elimina depresia, stresul, hiperactivitatea copiilor, insomnia, dependenta de substante toxice. Un lucru este sigur: frumusetea si perfectiunea naturii ne calmeaza mintea si ne vindeca trupul!

Artha Park iti pune la dispozitie biciclete pentru a cutreiera Padurea Snagov, pentru a redescoperi puterea incredibila a relatiei noastre cu Pamantul.  Respira adanc aerul proaspat! Uita-te la cer, la copacii batrani, simte mirosul florilor, asculta natura! Te simti mai bine?  Evident, da! Aceasta plimbare are puterea de a restabili echilibrul nostru mental, emotional si fizic.  De ce traim atunci inconjurati de telefoane, televizor, computer si stam departe de iarba verde, de flori si copaci? E timpul sa auzim chemarea naturii care ne spune: “Sanatate si Fericire”!

.

Cateva dintre beneficiile ciclismului:

Pentru doritorii de senzatii tari, in interiorul Artha Park este amenajata o arena BMX ride.

..

Acces BMX arena si inchiriere biciclete (bicicleta si casca)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.