Ghidul Serviciilor
Artha Park, Organizari Evenimente - Snagov
inapoi la firma 917 vizite
Poza Echitatie
Foto

.

.

POVESTE cu CAI  Lista de preturi (ianuarie 2016)

.

Evenimente

.

evenimente pentru copii/adolescenti* (gradinite, aniversari, banchete, majorate etc.)

ο  prima ora / 1 ponei sau 1 cal - 80 EUR / oraο ore suplimentare / 1 ponei sau 1 cal - 60 EUR / oraο prima ora / 2 ponei sau 2 cai - 140 EUR / oraο ore suplimentare / 2 ponei sau 2 cai - 80 EUR / ora

.

evenimente pentru adulti* (teambuilding, aniversari, petreceri etc.)

ο  prima ora / 1 cal - 80 EUR / oraο ore suplimentare / 1 cal - 60 EUR / oraο prima ora / 2 cai - 140 EUR / oraο ore suplimentare / 2 cai - 80 EUR / ora

.

* evenimentele se pot desfasura si la locatia clientului (in cazul in care aceasta este adecvata). In aceasta situatie se adauga costul transportului pentru ponei/cai, stabilit in functie de locatie.

.

Echitatie si Hipoterapie

.

ο  agrement cal/ponei in manej, pentru incepatori si initiati - 35 LEI / 15 minο  agrement cal/ponei in manej, pentru incepatori si initiati - 50 LEI / 30 minο  agrement cal/ponei in manej, pentru incepatori si initiati - 75 LEI / 45 minο  plimbare cu calul prin parc (pentru initiati) - 100 LEI / 60 minο plimbare cu calul prin padure (pentru initiati) - 120 LEI / 60 minο ο sedinta hipoterapie (jocuri ecvestre asistate de terapeut) - 60 LEI / 20 minο ο abonament lunar* de 8 sedinte de echitatie a cate 45 min + 1 gratuit - 600 LEI

* abonamentele sunt individuale si pot fi consumate in termen de 30 de zile de la prima sedinta. Sedintele de echitatie se desfasoara in manej.

.

Timp liber

.

ο  o zi la ferma - 250 lei

.Programul se desfasoara de luni pana vineri in intervalul orar 10:00 – 18:00 si include urmatoarele activitati:- vizitarea fermei (cai/ponei, capre-iezi, iepuri, porumbei, gaini etc);- prezentarea poneilor si a cailor;- o lectie de echitatie sau o sedinta de agrement;- participarea la activitatile de ingrijire, hranire si adapare a cailor;- interactiune cu caii si cu poneii in libertate;- insotirea cailor/poneilor la pascut.In pret este inclusa masa de pranz la Bistro Artha, precum si o ora de plimbare cu caiacul pe lacul Snagov, printre colectiile de nuferi si lotusi.

.

ο  photo/video shooting* 1 cal/ponei loco - 80 EUR / oraο photo/video shooting* 2 cai/ponei loco - 140 EUR / oraο photo/video shooting* 1 cal/ponei client - 100 EUR / oraο photo/video shooting* 2 cai/ponei client - 180 EUR / ora

* Sesiunile de photo/video shooting se pot desfasura si la locatia clientului. In aceasta situatie se adauga costul transportului pentru ponei/cai, stabilit in functie de locatie.Deasemeni, se pot utiliza mai multi cai si ponei in cadrul unei sesiuni de photo/video shooting (de exemplu 3 ponei si 1 cal, sau 5 cai si 3 ponei etc), urmand ca oferta sa fie personalizata in functie de solicitari.

.

Important !

Pentru desfasurarea oricareia dintre activitati in cursul saptamanii (de luni pana vineri) va rugam sa ne contactati telefonic la unul dintre numerele: 0723 189 913 sau 0723 585 813 in vederea unei programari.

.

Nota:  Preturile pot suferi modificari fara notificare prealabila.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.