Ghidul Serviciilor
Artimex Sport
inapoi la firma 5243 vizite
Poza Pardoseli sportive
Foto

Parchet multisport

Caracteristici: din lemn de stejar, pentru competitii; aprobata FIBA, certificat de calitate ISO 9001, certificat de calitate de mediu ISO 14001.

 

Structura: - baza este formata din: primul strat de traverse din lemn de lungime 4000 x 96,5 x 37 mm, apoi din loc in loc elemente elastice din cauciuc; - al doilea strat format din traverse din lemn de lungime 4000 x 96,5 x 17 mm dispuse transversal peste primul strat, urmeaza o folie de polietilena de 0,03 mm grosime si peste aceasta se pune parchetul propriu-zis:12,6mm, care este lacuit din fabrica cu Permadur (acesta fiind un lac de inalta finisare care se pune in 7 straturi, dandu-i astfel si o rezistenta mare la murdarie); - inaltimea constructiei este de 66,6 mm; - dupa montare se aplica o substanta protectoare Biotech, care protejeaza impotriva umiditatii si degradarii.  

 

Garantie: - 10 ani de la data receptionarii lucrarii Pregatirea substratului este in sarcina beneficiarului. Referinte: Sala Rapid - Bucuresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.