Ghidul Serviciilor
Artim Group, Timisoara - Magazin Online De Mobilier Si Corpuri De Iluminat
inapoi la firma 1267 vizite
Poza Mobilier Camera Copii
Pret: 210 RON
Foto

Descriere

DENUMIRE: TABURET PENTRU COPII SABINKA GRI STIL VINTAGE 

MATERIAL: LEMN SI TAPITERIE DIN PIELE ECOLOGICA

DIMENSIUNI: 63 cm(Latime) x 35 cm(Inaltime) x 33 cm(Adancime)

CULORI: GRI SI NATURAL

PRODUSUL SE LIVREAZA NEMONTAT, MONTAJUL SE REALIZEAZA USOR, GHIDUL CU INSTRUCTIUNILE ESTE INCLUS IN COLETUL DVS.!CULORILE FINISAJELOR AFISATE IN POZA POT SA DIFERE IN REALITATE!DIMENSIUNILE POT VARIA  CU +/- 3 %GARANTIE: 24 LUNI

PRODUS FURNIZAT DIN POLONIA

Taburet special creeat pentru copii. Este cu sezut din piele ecologica usor de intretinut si de curatat, design Vintage, simplu si de efect. Perfect pentru a fii oferit ca si cadou.

       Producatorul ne ofera piese de mobilier cu design simplu, original in trend cu cerintele contemporane in materie de mobilier. Va oferim produse de calitate la un pret accesibil fiecaruia dintre dvs.. Puteti alege diverse combinatii de design, personalizandu-va propriul stil al interiorului caminului datorita faptului ca avem o plaja larga de piese de mobilier: Scandinave, Moderne, Clasice, Vintage, Industriale, Rustice sau Shabby Chic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.