Ghidul Serviciilor
Artlaserdent-Cabinet Stomatologic Botosani
inapoi la firma 217 vizite
Poza Ortodontie
Foto

orectarea moderna a malpozitiilor dentare si a scheletului facial!

“Tratamentul ortodontic urmareste realizarea unui echilibru morfo-functional al aparatului dento-maxilar in relatie directa cu tipul constitutional si cu particularitatile de crestere si dezvoltare ale fiecarui individ. In raport cu momentul in care intervine, tratamentul ortodontic poate fi:

profilactic-preventiv: urmareste indepartarea sau contracararea factorilor ce ar putea determina anomalii dento-maxilare. Varsta de electie este considerata pana in 6 ani;

interceptiv: constand in depistarea anomaliilor la primele semne de debut sau intreruperea evolutiei acestora, intervenindu-se, de obicei, asupra cauzei (indepartarea la timp a unui dinte temporar care prin preenta sa determina eruptia vicioasa a succesionalului; dupa interventie, dintele permanent isi redreseaza spontan axul, eruptia sa intrand in normalitate);

curativ: se instituie atunci cand anomalia este prezenta. Practic tratamentul anomaliilor dento-maxilare nu poate fi separat de notiunea de aparat ortodontic.”

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.