Ghidul Serviciilor
Art Maestro, Bucuresti - Restaurare Picturi Si Sculpturi
inapoi la firma 1054 vizite
Poza Servicii oferite
Foto
Foto
Foto

Orice obiect sculpural pentru interior sau exterior in stil clasic sau modern

– Sculptura decorativa in relief sau ronde basse pentru arhitectura sau gradini– Obiecte decorative pentru interior sau exterior de orice dimensiune (ex.: jardiniere, suporti, panouri, console)– Ancadramente de usi, ferestre, panouri etc.– Restaurari orice sculptura clasica sau moderna– Restaurari obiecte decorative– Restaurari ipsosesie- stucatura orice stil– Restaurari pietrarie orice stil– Orice monument/ obiect la comanda (conform cererii) sau prin creatie originala- unicat / serie– Fantani arteziene, moderne si clasice

Materiale folosite

Orice tip de material, de la nestrapol, ipsos, bronz pana la aur sau argint. Materialele vor fi propuse de catre specialisti tinandu-se cont de stil, dimensiuni, loc de amplasare etc. Costul materialelor se regaseste in pretul de achizitie si prelucrarea lor

Costuri

Devizele contin DETALIAT costurile aferente fiecarei lucrari, de la materiale folosite pana la transport si montaj. Preturile sunt negociabile in functie de complexitatea lucrarii si de numarul acestora.CELE MAI AVANTAJOASE OFERTE DE PRET pentru LUCRARI cu ADEVARAT SPECTACULOASE!

GARANTIE- CALITATE- INTRETINERE

Pentru orice lucrare realizata oferim CERTIFICATE DE CALITATE si CERTIFICATE de garantie de 2 ani la de montaj, iclusiv INSTRUCTIUNI de intretinere a lucrarilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.