Ghidul Serviciilor
Restaurare Mobila, Reconditionare Mobilier Oradea
inapoi la firma 3361 vizite
Poza Restaurare mobila,reconditionare mobila
Foto

Restaurare de mobila si reconditionare de mobilier si invers sunt doua notiuni la limita, asta pentru ca e greu de explicat diferenta ditre ele cand chiar DEX-ul le amesteca si le contopeste. In fine, ceea ce facem noi, daca ne referim la reconditionare de mobila sau restaurare de mobilier si viceversa, oricum dar cu mobila sa fie, este asa o chestiune care te incanta.

 

 

Invalid Displayed Gallery

 

Adica gasiti un dulap sau o masa sau un birou de pe vremea buncilor vostri, ascuns intr-un grajd sau sus in podul casei si va uitati la el si-l vreti, adica l-ati vrea daca ar fi o mobila curata dar nu stiti cum sa faceti pentru ca e plin de gainat si furnirul s-a scorojit, balamalele-i pica si usa este sparta…

Noi il reparam, reconditionam sau restauram, spuneti cum doriti ca noi tot va incantam pana la urma, asta este ideea. Va incantam cu ceea ce facem, ca iese bine si nici nu dati o multime de bani pe altceva luat de la antichitati sau comandat de nou la vreunul care face mobila din lemn masiv, la comanda sau nu.

Si cum va mai incantam? Simplu, va reparam ce aveti mai vechi in casa, dar vechi si bun nu orice dulap di PAL, ca ala e mai ieftin sa-ti iei unul nou ca altfel nici benzina n-o scoatem, iar dulapuri noi din placaj sunt cu duiumul sau daca chiar vreti un dulap de PAL va facem noi. Deci, daca aveti ceva ce merita intr-adevar e mobila si merita restaurat, reconditionat sau reparat, cum vreti sa-i ziceti, la fel ca mai sus, chemati-ne si va incantam cu ce stim sa facem.

Si totusi, ce inseamna restaurare, reconditionare, reparare de mobilier? Credeam c-am lamurit-o, este ceea ce facem noi cand aveti ceva vechi, din lemn, o mobila care a fost odata frumoasa si vreti sa fie si acum la fel. Chemati-ne si o sa vedeti ce-nseamna!…

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.