Ghidul Serviciilor
Asociatia Romana Pentru Tehnica De Securitate
inapoi la firma 2237 vizite
Poza Asociatia Romana Tehnica de Securitate
Foto

  P R E Z E N T A R E

 

Codul etic al Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate.

 ARTS - Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate - este o organizatie apolitica, non-guvernamentala si non profit, care promoveaza si protejeaza interesele membrilor sai, asigurand reprezentarea lor in raporturile cu autoritatile publice, alte asociatii, diferite institutii si organisme.InfiintareIdeea creerii ARTS a aparut la Expo Security 2002, iar initiativa infiintarii asociatiei s-a concretizat la 1.06.2002 cu ocazia intalnirii de la Brasov.ARTS - Asociatia Româna pt. Tehnica de Securitate a fost infiintata in luna ianuarie 2003 si a inceput sa functioneze in martie 2003.Declaratia de principiiDeclaratia de principii a ARTS este:

Nu exista diferente intre membrii fondatori si firmele care vor adera ulterior la ARTS.Calitatea de membru ARTS poate fi obtinuta de:

Statutul ARTS le este pus la dispozitie firmelor sau persoanelor fizice interesate sa devina membri ARTS.Acordul cu statutul nostru si dorinta de a deveni membru ARTS se exprima prin completarea unei cereri de adeziune.Comitetul Director al asociatiei va analiza si eventual va aproba cererea de adeziune. Adunarea Generala a asociatiei va valida adeziunea noului membru.Firma interesata va plati contributia initiala (taxa de inscriere) conform statutului asociatiei(echivalentul a 200 USD).

 

Conducerea ARTS

Componenta actuala a Comitetului Director al ARTS este:

Componenta actuala a Consiliului de Onoare este:

Comisia de cenzori a asociatiei:

Cotizatia platita de membrii ARTS are la baza o grila in functie de cifrele de afaceri declarate de firme.Astfel pragurile pentru cotizatiile lunare vor fi:

 

cifra de afaceri (RON)

cotizatie/luna (RON)

15 55 75 135 200 275 350 450

 Consideram ca aceasta grila de cotizatii ofera posibilitatea crearii unei asociatii puternice si reprezentative. Nu dorim sa fim un cartel, dorim cu adevarat sa reprezentam firmele de securitate din Romania.

 

INSCRIETI-VA IN ARTS!PRIN ARTS VETI DA VIITORULUI FIRMEI DVS. O SANSA IN PLUS!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.