Ghidul Serviciilor
Arx Concept, Birou De Arhitectura Bucuresti
inapoi la firma 208 vizite
Poza Casa OASIS
Foto
Foto

Ferita de aglomeratia urbana a Ploiestului, dar usor accesibila dinspre oras, casa Oasis s-a dorit a fi o oaza de liniste pentru o familie de 4 persoane.
Beneficiarii acestui proiect au avut cateva cerinte specifice: o casa utila, functionala, care sa raspunda nevoii de spatiu a intregii familii, iar compozitia volumetrica ideala s-a dovedit a fi o interpretare modernista a stilului neo-romanesc.

Elementele definitorii ale acestui proiect sunt reprezentate de zona de „window bed”- un loc de relaxare pentru o lectura linistita, ce ofera in acelasi timp si o vedere panoramica asupra spatiilor verzi din apropiere, cat si accentul vertical sugerat prin volumul compus din zona de zi impreuna cu cerdacul de la etaj- propus spre a fi imbracat in piatra la partea de jos.

Obloanele din lemn propuse, impreuna cu cateva accente decorative de inspiratie neo-romaneasca completeaza imaginea unui camin primitor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.