Ghidul Serviciilor
Alpem Exim
inapoi la firma 223 vizite
Poza Echipamente de ardere
Pret: 800 RON
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

   Arzatoarele industriale au prestatii termice remarcabile si sunt utilizate in instalatii civile si industriale mari, de exemplu la generatoarele de abur sau de apa supraincalzita, la cazanele energetice etc.    Arzatoarele din aceasta categorie permit realizarea de sisteme de combustie flexibile, utilizate practic in orice tip de aplicatie, fiind constituite din echipamente modulare separate: cap de ardere, grup de preincalzire si pompare combustibil lichid, rampa de gaze, ventilator si panou electric de comanda si control. Acolo unde aplicatia impune, arzatoarele industriale pot functiona si cu aer preincalzit.    De regula, arzatoarele din aceasta categorie functioneaza modulant, unele avand capul de ardere cu geometrie variabila, permitand astfel obtinerea unui raport de modulare ridicat, precum si realizarea de conditii fluido-dinamice necesare unei combustii optime.    Combustibilii utilizati la arzatoarele industriale pot fi la alegerea clientului, in functie de disponibilitati. De regula se utilizeaza:

•  gaze naturale; gratie unui sistem toroidal cu ajutaje multiple se realizeaza o difuzie uniforma a gazului in aer rezultand un amestec perfect

•  combustibili lichizi; in functie de caracteristicile acestora, arzatoarele pot fi dotate cu diverse sisteme de atomizare a combustibilului: mecanica (prin presiune ridicata sau cupe rotative), asistata de fluide auxiliare (abur, aer comprimat etc.) sau cu ultrasunete.    In functie de tipul generatorului termic pe care urmeaza a se monta, arzatoarele industriale se produc cu diferite lungimi ale capului de ardere.    In general, componenta unui arzator industrial este urmatoarea (exemplificare pentru un arzator mixt):  

• Capul de ardere   

 • Grupul de preincalzire si pompare combustibil lichid   

 • Rampa de gaze   

 •Ventilatorul    

• Panoul electric de comanda si control

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.