Ghidul Serviciilor
Asociatia De Sprijin A Copiilor Handicapati Fizic Romania
inapoi la firma 5433 vizite
Poza Lista filialelor
Foto

Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic - FILIALA BUCURESTI

 

SERVICII OFERITEInformarea si orientarea familiilor -  care au în îngrijire copii cu handicap fizic cu privire la: legislatie, drepturile persoanelor cu handicapAdvocacy si reprezentare - la nivel local si nationalScolarizare -  în cadrul Centrului de zi Aurora, a scolii Speciale nr. 5 din sectorul 4 BucurestiTransport adaptat -  pentru copiii care frecventeaza Centrul de zi Aurora si scoala Speciala nr. 5Scolarizare, socializare, recuperare pentru -

 copiii cu handicap fizic în cadrul Centrului de zi «Aurora», care functioneaza în str. Tepes Voda, nr. 86, sector 2, Bucuresti, tel./fax 021.322.48.18, tel. 021.320.28.74 ; e-mai: centrul.aurora@yahoo.comîn Centrul de zi „Aurora” mai sunt oferite:

Pentru cei ce doresc sa directioneze 2% catre Centrul de zi Aurora, puteti descarca formularul de aici...

ACTIVITATI DESFASURATEAtelier de terapie ocupationala “Construim un vis” -

Este un atelier de terapie ocupationala pentru adolescenti si tineri cu handicap, unde zilnic acestia picteaza, confectioneaza diverse obiecte decorative, indrumati de personal de specialitate, care pune in valoare potentialul fiecarui beneficiar si nevoia lor de a se exprima prin culoare si desen. Proiectul cuprinde si deschiderea unui atelier de croitorie.

Activitati de socializare -  excursii, tabere,manifestari cultural-artistice cu ocazia zilelor de: 1 iunie, Craciun etc...; diferite întâlniri cu specialisti si reprezentanti aiautoritatilor publice locale etc...Activitati de asistenta sociala -  sprijin material(alimente, materiale absorbante, produse de igiena, mijloace de mers:cadre de mers, cârje, fotolii rulante etc...) si financiar familiilor aflate în nevoie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.