Ghidul Serviciilor
Asociatia De Sprijin A Copiilor Handicapati Fizic Romania
inapoi la firma 5440 vizite
Poza Lista filialelor
Foto

Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic - FILIALA NEAMT

 

Recunoscuta juridic din anul 1998.Adresa: ROMAN, str. Ion Creanga, nr. 13, cod postal 611128, jud. NeamtTelefon: 0762 307 669E-mail: aschfr_neamt@yahoo.com  Cont bancar:

RO87BTRL05601205L54959XX, Banca TransilvaniaOrasul Roman a fost atestat documentar din 1392 si se mandreste cu doua cetati: Cetatea Musatinilor, de la sfarsitul sec. XIV, si Cetatea Noua a Romanului, construita de Stefan cel Mare. Este al doilea oras din judetul Neamt, situat in partea centrala a podisului Moldovei, la confluenta raurilor Siret si Moldova, cu o populatie de 50.713 locuitori.Zilele municipiului Roman se serbeaza anual, in perioada 15 - 21 mai.Presedinte in exercitiu - Circel Fanica si Elena Damiean

ACTIVITATI DESFASURATE

 

 

Informarea familiilor care au in ingrijire copii si tineri cu dizabilitati cu privire la cadrul legislativ de asistenta sociala, drepturile si obligatiile persoanelor incadrate in grad de handicap, demersurile necesare pentru obtinerea drepturilor.

Advocacy pentru respectarea drepturilor familiilor care au in ingrijire copii si tineri cu dizabilitati, in mod deosebit pentru angajarea si salarizarea asistentilor personali ai persoanelor cu handicap grav.

Socializare si dezvoltare de abilitati – excursii, intalniri de grup, activitati de terapie ocupationala, evenimente artistice, participare la taberele organizate la nivel national si alte actiuni, unele traditionale deja ca, de exemplu: Ziua mamei (martie), 1 Iunie, Serbarea de Craciun.

Sprijin direct pentru copii, tineri cu dizabilitati si familiile lor - consta in atribuirea de mijloace igienico-sanitare, acordarea de dispozitive ajutatoare (cadre de mers, fotolii rulante, carje etc) si altele.

 

Campanii de strangere de fonduri pentru sustinerea participarii copiilor si tinerilor cu dizabilitati, a familiilor acestora la activitati in comunitate.

 

Activitatile statutare constau in organizarea si desfasurarea anuala a Adunarii Generale, pana la data de 31 martie, a sedintelor locale ale Consiliului Director si participarea la sedintele Consiliului Director al organizatiei nationale.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.