Ghidul Serviciilor
Asertivo - Camin De Batrani Ilfov
inapoi la firma 348 vizite
Poza Servicii oferite
Foto
Foto
Foto

Iata care sunt serviciile pe care le punem la dispozitie:
 
KINETOTERAPIE PERSONALIZATA
Recuperare individuala (post-operatorie si post-AVC) si masaj. Toate aceste servicii sunt menite sa îmbunatateasca si sa mentina calitatea vietii celor dragi tie.
 
ÎNGRIJIRE SI IGIENA PERSONALA
Serviciile de îngrijire si igiena personala sunt gândite pentru a-i ajuta pe rezidenti sa se bucure de acelasi stil de viata pe care l-ar avea daca s-ar afla în sânul familiei.
 
SERVICIU DE AMBULANTA PRIVATA
În cazul în care este nevoie, putem asigura transportul rezidentilor cu ajutorul AmbuMED.
 
CAZARE
Oferim camere în regim hotelier, single si double. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, telefon, internet si AC. De asemenea, în cazul în care este nevoie, putem pune la dispozitie si paturi medicale.
 
MASA
În restaurantul nostru intern sunt pregatite zilnic 3 mese si 2 gustari. Mesele pot fi servite fie în sala restaurantului, fie în saloane, meniul saptamânal fiind personalizat si elaborat de medicul centrului.
 
LA CERERE
Consultatii la medici specialisti si medicina de familie: fie ca e vorba de neurologie, psihiatrie sau mai degraba dermatologie, oftalmologie sau diverse alte analize medicale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.