Ghidul Serviciilor
Asezamantul Pentru Persoane Varstnice Sfantul Andrei - Alba
inapoi la firma 54 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Pachet – “Independent”
(beneficiarul se gaseste într-o stare de sanatate fizica si psihica buna, iar nevoile sale sunt satisfacute prin serviciile detaliate în anexa 1 – servicii generale. Acesta nu necesita supraveghere si sprijin în desfasurarea activitatiilor cotidiene. Grad de dependenta 0%). Beneficiarul nu este încadrat într-un grad de handicap.

Pachet – “Dependent usor”
(beneficiarul se gaseste într-o stare de sanatate fizica acceptabila, nu este imobilizat, dar poate avea probleme de locomotie. Poate manifesta un grad de dependenta psihic sau este diagnosticat cu dementa senila – forma usoara/accentuata, necesitând o supraveghere suplimentara, suport si sprijin pentru a-si putea desfasura activitatiile cotidiene. Grad de dependenta 50%). Beneficiarul poate fi încadrat în gradul de handicap accentuat, fara însotitor. Poate beneficia la nevoie, de oricare dintre urmatoarele servicii:

- Supraveghere suplimentara**

- Ajutor igiena corporala

- Servirea mesei în camera

- Servicii de manichiura si pedichiura

- Barbierit

- Tuns simplu (ex:cu masina de tuns)

- Manevre terapeutice de tipul injectiilor, pansamentelor

Pachet – “Dependent GRAV”
(beneficiarul se gaseste într-o stare de sanatate fizica/psihica care necesita o supraveghere suplimentara pentru a putea supravietui. Beneficiarul poate fi mobil/imobil. Grad de dependenta 100%). Beneficiarul este diagnosticat cu dementa senila – forma grava. Beneficiarul poate fi încadrat în gradul de handicap grav, cu/fara însotitor. Poate beneficia la nevoie, de oricare dintre urmatoarele servicii:

- Supraveghere suplimentara

- Ajutor igiena corporala

- Servicii de manichiura si pedichiura

- Barbierit

- Servirea mesei în camera

- Manevre terapeutice de tipul injectiilor, pansamentelorPrevenirea si tratamentul escarelor de decubitPrevenirea complicatiilor venoase, pulmonare si osteo-musculo-articulare aferente imobilizarii etc.

- Supraveghere sondaj vezical

- Scutece adult

- Spalat rufe suplimentar – (inclusiv lenjeria de pat)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.