Ghidul Serviciilor
New Era Instal, Demolari, Recuperari De Materiale - Bucuresti
inapoi la firma 943 vizite
Poza Demolari profesionale controlate
Foto

Într-o industrie bine dezvoltata si competitiva, pentru a veni în întampinarea asteptarilor clientilor, Asfaltari-Bucuresti a implementat cele mai performante practici în domeniu, standardizate si recunoscute la nivel mondial, când vine vorba de demolari profesionale. Obiectivul nostru este sa oferim si sa mentinem o calitate superioara a serviciilor furnizate. Personalul tehnic si de executie este extrem de competent si beneficiaza de o experienta îndelungata în domeniu. Echipele de operatori Asfaltari-Bucuresti lucreaza la standarde înalte pentru a realiza lucrari optime de demolare de constructii, indiferent de materialul din care acestea sunt construite.Demolari profesionale controlate

Oferim o gama larga de servicii, inclusiv demolarea totala sau partiala a constructiilor de înaltime mica si medie în Bucuresti si Ilfov. Demolam nu doar cladiri, dar si case, depozite, hale, terasamente, elemente de infrastructura, constructii si elemente din interiorul unor constructii cu utilaje specializate si personal calificat. La cerere, putem asigura evacuarea molozului rezultat în urma demolarii.

Echipa noastra de profesionisti poate oferi informatii cu privire la sistemul de colectare al deseurilor în conditii de siguranta a mediului. Printre deseurile nepericuloase rezultate în urma demolarilor se numara si:

Concasare si sortare materiale demolate

Pe lânga lucrari de demolari, dispunem de utilaje performante pentru concasarea materialului obtinut din demalari, cu posibilitatea recuperarii materialelor rezultate în urma demolarii, fier, beton. Dispunem de instalatii pentru tratarea deseurilor din constructii si demolari (concasor, sortator, excavator cu picon si foarfeca/pulverizator, containere). Materialele rezultate în urma constructiilor si demolarilor constituite o sursa de reciclare si refolosire si trec printr-un proces de tratare care presupune:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.