Ghidul Serviciilor
Asociatia Sprijinirea Integrarii Sociale-Asis
inapoi la firma 2922 vizite
Poza Despre Noi
Foto

Asociatia “Sprijinirea Integrarii Sociale” (ASIS) este o organizatie romaneasca neguvernamentala, non-profit, infiintata in anul 1994. Asociatia a rezultat din initiativa unui grup de romani care si-au propus sa contribuie prin actiuni umanitare la ameliorarea situatiei unor categorii sociale defavorizate.

 

Asociatia se ocupa in general de integrarea sociala a persoanelor aflate in dificultate, indiferent de varsta si sex, si in special de cea a tinerilor adulti care fie traiesc in strada, fie provin din centrele de plasament pe care le parasesc, conform legii, la varsta de 18 ani.De asemenea, ASIS isi extinde asistenta si asupra familiilor acestor tineri, pentru a facilita reluarea relatiilor dintre ei si familii si, in ultima instanta, eventuala lor reintegrare familiala.

Misiunea Noastra

Misiunea ASIS este de a contribui la reducerea progresiva a numarului persoanelor defavorizate, prin asistenta sociala si consiliere adaptate fiecarui beneficiar, pana la reintegrarea completa si stabila in societate a acestora, indiferent de varsta si sex.

Obiectivele Noastre

Principiile de lucru ale ASIS

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.