Ghidul Serviciilor
Assistance Cars Club, Asistenta Rutiera Bucuresti
inapoi la firma 168 vizite
Poza Card vacanta asistenta rutiera
Pret: 90 RON
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Cardul Premium îti permite sa te urci la volan fara stres si sa pleci linistit cu masina în vacanta oriunde în Europa. Doar 90 de lei pentru o vacanta linistita?

Cardul Premium iti pune Europa la picioare. Spune “Adio” problemelor la drum lung. Ai maximum de beneficii incluse, iar vacanta ta va fi perfecta impreuna cu 9695! Timp de 15 zile calendaristice consecutive de la activare, ai cel mai complex pachet de servicii de asistenta rutiera fara limita de kilometri, atat in Romania, cat si in Europa

Suna la 021 9695 si un operator te va prelua in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti raspunde intrebarilor legate de siguranta masinii tale, modul de activare si folosire a cardului tau Premium sau orice alte informatii de asistenta rutiera doresti sa afli.

9695 ofera clientilor sai garantia ca, în orice moment, cineva le va fi alaturi pentru rezolvarea unei probleme ivite în trafic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.