Acest proces presupune urmatoarele echipamente: instalatii frigorifice centralizate pentru mobilier frigorific, centrale frigorifice mixte pentru temperaturi pozitive si negative, camere frigorifice tampon pentru depozitare, sisteme de monitorizare temperaturi.
Securizarea cu temperaturi scazute pentru produsele alimentare destinate consumului ia sfarsit in vitrinele frigorifice cu perdea de aer sau cu servire asistata de refrigerare sau congelare,acolo unde intreg procesul tehnologic de prelucrare garanteaza aspectul, gustul si prospetimea alimentelor, criterii dupa care vor fi selectate de cumparatori.
Pastrarea in continuare a unor valori de temperaturi scazute riguros controlate, permit durate mai mari de pastrare, in medii cu trafic ridicat, acolo unde pericolul alterarii sau deformarii produselo expuse in vrac este mai mare. Sistemele de racire centralizate sau cu agregate individuale cu variatie continua a sarcinii frigorifice, condensatoarele rezidentiale cu nivel de zgomot scazut, consumuri energetice scazute si fiabilitate ridicata, reprezinta cele mai bune solutii tehnice de racire pentru asemenea investitii.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.