Ghidul Serviciilor
Asito Kapital - Societate De Asigurare-Reasigurare Bucuresti
inapoi la firma 1688 vizite
Poza Garantii contractuale
Foto

Asigurarea de garantii contractuale îti ofera protectie financiara si suport pentru dezvoltarea afacerii tale.

Tipuri de asigurari
Garantii de participare la licitatie
Bid Bonds 
Prin intermediul acestui produs de asigurare, Asito Kapital sprijina clientii în procesul de participare la licitatii, pentru obtinerea de contracte diverse, ce pot avea ca obiect: executarea de lucrari de constructii, prestari de servicii, furnizare de echipamente si materiale, etc.

În lipsa acestui produs de asigurare de garantie, compania-client, chiar daca poseda capacitatile tehnico-economice de realizare a lucrarilor/serviciilor solicitate, nu poate avea acces la licitatie, aspect coroborat cu posibilitatea financiara redusa a companiilor de a cumpara garantii bancare.

Consecinta fireasca a acestei imposibilitati de participare la licitatie este reprezentata de volumul scazut al vânzarilor.
Garantii de buna executie a contractului
Performance Bonds 
Cu ajutorul acestui produs de asigurare de garantii, Asito Kapital sustine clientul corporativ sa încheie contractul de executare de lucrari/furnizare de servicii, garantia fiind o conditie necesara perfectarii acestuia, impusa de catre beneficiarul lucrarii.
Garantii post-executie
Maintenance Bonds 
Anumiti beneficiari ai contractelor de executare de lucrari/furnizare de servicii solicita si acest tip de garantie.

Prin acest produs de asigurare de garantie, Asito Kapital ofera posibilitatea clientului corporativ sa încheie contractul de executare de lucrari/furnizare de servicii dar, mai ales, sa asigure beneficiarului confortul unei lucrari/serviciu garantate.
Garantii de returnare a avansului
Advance Payment Bonds 
Pentru finantarea capitalului de lucru, clientul corporativ solicita beneficiarului plata unui avans. Pentru realizarea decontarii, beneficiarul cere clientului societatii noastre o garantie de retur avans, pentru securizarea tranzactiei.
Garantii globale pentru regimul de tranzit comunitar
Comprehensive guarantee for the Community transit 
Produs de asigurare de garantii necesar sustinerii vânzarilor clientilor corporativi din domeniul vamal (operatori vamali).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.