Ghidul Serviciilor
Asivec, Bucuresti - Interfoane Si Sisteme De Alarma
inapoi la firma 2100 vizite
Poza Sisteme de interfonie
Foto

Rolul sistemelor de interfonie este acela de a permite controlul accesului in cladire sau apartament, accesul fiind posibil printr-o conversatie urmata de o comanda de deschidere data din interior sau prin folosirea cartelei de acces. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori.

 

DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO DIGITAL, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 255 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri. Acces persoanelorul care primesc permisiunea de a intra in incinta se face prin intermediu postului montat la interior.  DETALII TEHNICE SET :. 1 PANOU  CENTRAL - Tastatură antivandal, maxim 255 posturi, acces cu cod individual     sau cartela, cablare 2 fire, tabel nominal iluminat + ramă de protecţie împotriva ploii + cititor proximitate inclus. 1-255  POST EXTERIOR - tip telefon, pot fi adaugate pana la 255 de Posturi/Apartamente1 SURSA de  ALIMENTARE -  5A cu accumulator inclus.1 YALA ELECTROMAGNETICA - Yala aplicata cu memorie mecanica, montaj stanga / dreapta, tensiune alimentare 12V DC/AC, electromagnet actionare scurta: durata 1-3 secunde, curent consumat max. 2A.

 

1-255 Tag/Cartela de Proximitate 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.